Organske Bambus Vlakna sa Aktiviran Ugalj Konac u Staklo Teglu sa Čaj Drvo i Pepermint esencijalnih ulja 30 m / 33 yds - od Sreće Zube (Spakiram 3)

Organske Bambus Vlakna sa Aktiviran Ugalj Konac u Staklo Teglu sa Čaj Drvo i Pepermint esencijalnih ulja

KM 0.00

Na skladištu

VEGAN Bambus Vlakna sa Aktiviran Ugalj u ponovno iskoristivih i refillable staklenu posudu.Vrlo lako iskoristi, udobno i umirujuće da desnima.Organske Čaj drvo ulje √ Smiruje i olakšava dalje boli.Organske Pepermint esencijalnih ulja √ Analgesic √ Hlađenje √ Anti zapaljive √ Moćan antioksidans. 100 % Biorazgradive, slomi se u oko 60 do 90 dana.Ukusnu aromu, savete od cimeta, klinčiće i mente.Samo savrsen da bude podnošljiva za djecu.Ostavlja zube i usta, osećaj veoma čist duže vremena.Nahrani usta, održavajuci razinu i podrška zube i desnima.Duboko čisti zube i desni bez oštrih abrazivna sredstava koja se.Whitens zube uklanjanjem izgradio mrlje na zube.Hrani zube dnevnik.Whitens zube, osvježiti usta, liječi desni i pomoći umiriti iglama, bol u grlu.NEMA SKRIVENE SASTOJKE.Bez : Fluor, glicerin, glutena, Natrijum-Laurel Sulfat (SLS), Carrageenan, Aspartame, Umjetna Ukusa ili Boje, Alkohol.Kombinacija priroda je najbolje sastojcima u hrani usta, održavajuci razinu, propuste zube i desni, uklanja mrlje na zubima i hrane ih svaki dan. ✓Porodica je vlasnik. ✓Smo ljubav i ponos u stvaranju proizvoda da ozdravi naša tijela. ✓Koristimo čist, zdrav sastojke koje naša tijela mogu prepoznati i asimilirati. ✓Sastojaka koji su ovde već stoljećima koristi od naših predaka kao lek. ✓Bez konzervanasa, ne smjesa, ne obavezujući agenata, ne sastojke ne možete izgovoriti.Sretan Zube organske pastu za zube i Organsku tečnost za ispiranje usta. ✓Organske čista nosač ulja i esencijalnih ulja. ✓Ravnotežu usta. ✓Izliječiti zube i desni ✓Obrnuti karijes ✓Remineralize ✓Napravio za NAS. ✓BAMBUS ČETKICE ZA ZUBE. ✓JEZIK SCRAPERS. ✓PUTOVANJA OPREMU I KUTIJE.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Rock & Roll Ljubav
  • Obnovljeno

Rock & Roll Ljubav

KM 0.00

110 minuta de Živjeti, 22 cijevi éternels de POLJUBAC enregistrés na koncert koji les années 90, un DVD pameti faisant vivre le retour du kombinacija na način masqué na 1996 : "Rock &