Kompanija Odobrio Pas/Mačka Nosač - 2 Strane Expandable Ljubimca Nosač sa 4 Vrata, Mačka Putovanja Nosač sa Soft-Stao Stanu, Kolapsoidni Mačka Nosač za Mačke Kitty i Mali/Srednje Pse.

Kompanija Odobrio Pas/Mačka Nosač - 2 Strane Expandable Ljubimca Nosač sa 4 Vrata, Mačka Putovanja Nosač

KM 14.99

Na skladištu

【Veliki Ljubimca Nosač Veličine】19"Ja *12"Š *13"H(48*31*33 CM),sposoban za kućne ljubimce na 20lbs(18"Ja*11"Š*12"H).NE odaberite nosača na osnovu težinu samo.To je zasnovan na tvoj ljubimac je veličina kao prvo, onda se pobrini da ne prelazi maksimalnu ograničenje težine(20lbs).Molim te mjere tvoj ljubimac je veličine prije nabavka. 【2-Načina Expansions】Nakon širi 2 strane nešto uradiš sa šlicevima, ovo expandable ljubimca nosač će biti više prostran za tvoje mačke ili pse da ostanem/kretati/ispruži/spava u to, i to smanjuje napetost u pritvor.Naprijed proširenje može biti otvoren kao ulaz nakon nešto uradiš. 【Krupan kadar da ostanem uspravno】nadograditi strukturalne dizajn od čelika strand da budem siguran da je ljubimca torba će biti u formi, ili sag kad si izašla sa svojim mačkama/štence.Top ne propasti zbog čvrsto čelični okvir. 【Četiri ulaza, lako pristup】1 Vrhu utovar, 2 velike strani unose, 1 ulaz.Tvoj ljubimac može probušiti joj glavu iz vrh ponude.Vrha otvaranje sa uvećan veličina je pogodan da uđe ili izađe.Ovo prenosni ljubimca nosač je kolapsoidni, samo uzmi sve sa šlicevima, naborima dole stan za lako skladište kad nije u upotrebi. 【Sigurno i Lako Nositi】 5 metode transport, ruku nositi/nositi za podešavanje naramenicu stavi na vrh kofer/sjedalo za auto/ pod kompanija mjesto, što je savršeno za dugo putovanja/auto vozi/kompanija putovanja/veterinara posjetu/odmor/moguće aerodrom kašnjenja/čekam stati/kucnu upotrebu, itd.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Ithaka 4 Ljubimca Nosač
  • Obnovljeno

Ithaka 4 Ljubimca Nosač

KM 0.00

2ton ljubimca nosač radi sjajno za sanduk obuku i putovanja.Trajna i lagan; avioodobrio dizajn.Smještaj ljubimce na 551 / 2 kg; metal prozore.Vrata zasun sa biranju bravu pruža dodao sigu