01 Imitaciju Šablon, Jake Repairability uradi sam Kožni Letelice sa Serijski Broj Znak za Novčanik Šivanje Kože Prtljag Obrazac Pravi Rezanje

01 Imitaciju Šablon, Jake Repairability uradi sam Kožni Letelice sa Serijski Broj Znak za Novčanik Šivanje

KM 22.95

Na skladištu

U šablon je napravljen od visokog kvaliteta imitaciju materijal, sa dobrim izdržljivost, jake repairability i dugo službe život.Ima zaštitni sloj kraft papir na spoljašnjosti obrazac, koji učinkovito spriječiti trenja i uticaj tokom koristiti.Ovo možeš da koristiš set kalupe da napraviš svoj novčanik, što je praktično i zabavno, i jako je pogodan za ljude koji su kao POPRAVKA zanata.Ove su šabloni su umjereni u težinu, i formirati veći pritisak kad povlačenje linije i sijeku kožu, i to nije lako klizi.Svaki šablon je serijski broj znak na to, i to je lagan za postavljanje, Samo rez materijal i šav prema upute za upotrebu.Karakteristika : 1. U šablon je napravljen od visokog kvaliteta imitaciju materijal, sa dobrim izdržljivost, jake repairability i dugo službe život.2. Ima zaštitni sloj kraft papir na spoljašnjosti obrazac, koji učinkovito spriječiti trenja i uticaj tokom koristiti.3. Ovo možeš da koristiš set kalupe da napraviš svoj novčanik, što je praktično i zabavno, i jako je pogodan za ljude koji su kao POPRAVKA zanata.4. Ove su šabloni su umjereni u težinu, i formirati veći pritisak kad povlačenje linije i sijeku kožu, i to nije lako klizi.5. Svaki šablon je serijski broj znak na to, i to je lagan za postavljanje, Samo rez materijal i šav prema upute za upotrebu.Specifikacija : Predmet Tip : Imitaciju Template Main Materijal : Imitaciju(proizvod se sastoji od kompleksa materijala) Kako da Koristi : 1. Lepak A02 s velikih novčanica na upper od A012. Rez A05, A06, A04 prema označio X da smanji na odgovarajući broj od kože materials3. Mesto dva komadića A05 na upper od A04, i onda mjesto A06, šivanje na obje strane A05 prvo, popraviti dnu, i onda šav unutrašnje side4. A04 je zalijepljen za A035. Mjesto A03 na A02 i A02 na A016. Sveukupno šivanje Paket Listu : 7 x Imitaciju Template Note : 1. Teško kožom, kao biljka meka koža, preporučuje da se seku sa šrafciger duž obrazac linija, ili smanjio direktno s kožnom nož.2. Za neke kože procesuirani od strane specijalnog obrta, korteksa ne može biti označene sa šrafciger, pa mora da se smanjiti sa srebrnom napuniti olovku.


Ključne karakteristike

Item Type:
Acrylic Template
Main Material:
Acrylic(the product is composed of complex materials)
How to Use:
1. Glue A02 with large banknotes to the upper of A01 :
2. Cut A05, A06, A04 according to the marked X to cut the corresponding number of leather materials :
3. Place two pieces of A05 on the upper of A04, and then place A06, sewing on both sides of A05 first, fix the bottom, and then stitch the inner side :
4. A04 is glued to A03 :
5. Place A03 on A02 and A02 on A01 :
6. Overall stitching :
Package List:
7 x Acrylic Template :
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or cut directly with a leather knife. :
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a silver refill pen. :

Možda će se i vama svidjeti