Sohapy Sapun Sapuna Držač za Tuš Sapun od Nerđajućeg Čelika Duplo Sloj Sapun Držač Crpi Sapun Držač Zid Montirane Sapun za Tuš/Wc-Prestani Sapun Ublažavanje - Ne Bušenje (1 Sloja)

Sohapy Sapun Sapuna Držač za Tuš Sapun od Nerđajućeg Čelika Duplo Sloj Sapun Držač Crpi Sapun Držač Zid

KM 0.00

Na skladištu

brzo, spriječiti sapun od ublažavanje, i drži sapun rešetaka čist i sa kontra-najviše.Dođi s dva kuke za visi kupanje peškir i kupku sunđer, zgodno za svakodnevnu upotrebu.Napravio za kvalitet od nerđajućeg čelika, trajna i vodu.Odvod struktura sapun držač sprečava rust.Jedan sloj sapun držač veličine : 5.5 x 3.4 x 2inches / 14cm×8.8 cm×5cm, Savršeno za kupatilo i tuš.Lako čistiti.Sjajno Skladište Polica : Savršena za skladištenje sapun, sunđer, regenerator, gel za tuširanje boce,sredstvo za čišćenje lica, losion, četke, ili male stvari.Može biti upotrebljeno u kuhinju, kupatilo, kao pultu.Pažnja : Provjeri tip zid pre kupovine .Sapun rack samo sposoban za Glatko 2. Pokida vezivo podršku film, 3. Paste i stisni iznutra ukloniti zrak.Hajde, ustanite za 12 sati; 4. Sapun vlasnik je instaliran u slot.Hajde, ustanite za 24 sata. 5. Počni da koristiš.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Bambus Prevelikih Grudi Sapun
  • Obnovljeno

Bambus Prevelikih Grudi Sapun

KM 0.00

Uništiti.PRIRODNO BAMB: Visokog kvaliteta prirodni bambje otporan na miris i buđ.To je savršen izbor za tamo gde je voda poklon!.Podigni KUPATILO STILU : Bambje lepa i moderna, i savršen