Root Kanal Upija Papir Poena, Sofisticiran Dizajn Upija Papir Poena Izbjegne Zbrku za Porodicu za Salon(Boja Miješanje)

Root Kanal Upija Papir Poena, Sofisticiran Dizajn Upija Papir Poena Izbjegne Zbrku za Porodicu za Salon(Boja

KM 0.00

Na skladištu

Posebno napravljeno za korijen kanal čišćenje i oblačiti promijeniti u zubni kašu bolest tretman.Uključujući 200pcs upija papir poena za paket, ima 4 različite boje dostupan za tebe da biraš.Ima dobre hydrophilia i ne privrženost, teško i otporni i može biti lako staviti u vaditi živac.Dizajnirao sa boja papira trenutku savjet koji mogu da izbjegne zbrku od različitih vrsta, posebno napravljeno za zubnu koristiti.Papir trenutku sa skali je zgodno za otkrivanje dubinu od root canal i može se koristiti za provjeriti čistoća korijena kanal.Karakteristika : 1. Dizajnirao sa boja papira trenutku savjet koji mogu da izbjegne zbrku od različitih vrsta, posebno napravljeno za zubnu koristiti.2. Papir trenutku sa skali je zgodno za otkrivanje dubinu od root canal i može se koristiti za provjeriti čistoća korijena kanal.3. Ima dobre hydrophilia i ne privrženost, teško i otporni i može biti lako staviti u vaditi živac.4. Posebno napravljeno za korijen kanal čišćenje i oblačiti promijeniti u zubni kašu bolest tretman.5. Uključujući 200pcs upija papir poena za paket, ima 4 različite boje dostupan za tebe da biraš.Specifikacija : Predmet Tip : Upija Papir Points Material : Čista pamuka paper Application : Specijalni zubni vaditi živac čišćenje materijal, uglavnom se koristi za korijen kanal čišćenje i oblačiti promijeniti u tretman zubni kašu bolest.Koristi upija papir poena sa istim specifikacija kao zub bušilicu i snimak rep i pincetu za čišćenje zuba šupljinu.Ovaj proizvod za jednokratnu upotrebu.Paket Listu : 200 x Upija Papir Poena.


Ključne karakteristike

Item Type:
Absorbent Paper Points
Material:
Pure cotton paper
Application:
Special dental root canal cleaning material, mainly used for root canal cleaning and dressing change in treatment of dental pulp disease.
Use absorbent paper points with the same specification as the tooth drill and clip the tail with tweezers to clean the tooth cavity. This product is disposable. :
Package List:
200 x Absorbent Paper Points :

Možda će se i vama svidjeti