XUXUWA Ploču uradi sam Projekat 1602 LCD Prikaži Tipkovnica Štit Odbora za Modul

XUXUWA Ploču uradi sam Projekat 1602 LCD Prikaži Tipkovnica Štit Odbora za Modul

KM 0.00

Na skladištu

U LCD štit podržava razliku od toga prilagođavanja i vratiti-sletela na/van funkcije. 5 V Operativni napona.To uključuje 2x16 LCD prikaži i 6 trenutno pritisni dugme koje dozvoliti da se krećeš kroz jelovnike i napraviti izbor ravno iz odbora vezan za tvoj projekt.Ovo je veoma popularan LCD Tipkovnica štit i druge varijante. 1602 LCD Ekran Tipkovnica Štit za Duemilanove.Dobrodošli , gdje Milione stvari su te čeka da ga kupite i nadamo se da te ponovo vidim.Opis : - 1602 LCD Ekran Tipkovnica Štit za Duemilanove - Ovo je veoma popularan LCD Tipkovnica štit i druge varijante.- To uključuje 2x16 LCD prikaži i 6 trenutno pritisni dugme koje dozvoliti da se krećeš kroz jelovnike i napraviti izbor ravno iz odbora vezan za tvoj projekt.- 5 V Operativni napon - U LCD štit podržava razliku od toga prilagođavanja i vratiti-sletela na/van funkcije.Specifikacija : Materijal : PCB Odbor - Boja : Kao slika šou - Veličine : Povrsine. 20.5x41mm/0.81x1.61inch Package Uključuje : 1 deo 1602 LCD Tipkovnica Shield Welcome da mušterije, budite sigurni da biram proizvoda.Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme putem e-maila, mi ćemo odgovor u roku od 24 sata.


Ključne karakteristike

- Material:
PCB Board
- Color:
As picture show
- Size:
Approx. 20.5x41mm/0.81x1.61inch
Package Includes:
1 piece 1602 LCD Keypad Shield :
Welcome to patrons, please rest assured to choose products. If you have any questions, please contact us in time via email, we will answer you within 24 hours. :

Možda će se i vama svidjeti

Humminbird Gimbal Mount
  • Obnovljeno

Humminbird Gimbal Mount

KM 14.99

JACKPOT H910 je metal gimbal mount za SPIRALU 10, SPIRALU 9 i SPIRALU 8 Niz proizvoda.Uključuje gimbal planine, dugmiće i gomilaju oružje.Skladu sa : Sve SPIRALU 10 modeli, SPIRALU 9 MSI