2 Para Led Klin, Ne Skliznuti Gripper Spike Djeca & Odrasli, Vuča Klin sa 5 Čelika Pastuha Crampons, Lako Nositi - za Sve Vrste Cipele (Crna)

2 Para Led Klin, Ne Skliznuti Gripper Spike Djeca & Odrasli, Vuča Klin sa 5 Čelika Pastuha Crampons, Lako

KM 0.00

Na skladištu

????????Sa 5 visok-snagu legure zube, vrlo dobro zaštitu za upotrebu na zemlju od snijega i led : čelik je jak i jako, koji može pružiti si efikasan zaštitu čak i u sobna, dozvolite da hodaš brzo i stabilno na snegom i ledom. ????????Ultra svjetlo i visoko elastično : Stretchable, veće onda je original veličine ako želiš i bez oštećenja.To neće uticati na tvoju dnevnih aktivnosti Trajna. ????????Pomaže da Smanjimo Rizik od Pada & Injurie : Hodati ili trčati sa povjerenje na led ili sneg, izbjegli iz klizi pre nego što padneš.pojmiti led čvrsto. ????????Lako iskoristi, Lako o/u sekundi : Lako da se spakujem.samo treba malo mjesto. ????????Odgovara za većinu obuće stanju : Surađivati sa svim vrstama sporta cipele, cizme, i planini čizme, itd.Idealna za hodanje, penjanje, planinarenje, pecanje na ledu, itd.Potrebnu opremu tokom zime kada si ponovo napolje.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Peta Zamajca Pomoć, PR
  • Obnovljeno

Peta Zamajca Pomoć, PR

KM 15.00

Vlasnička jedinjenje gume pruža dodao vuča i siguran stati dok zadržavanje elastičnost u zamrznuti temperature.Zgodno kuka i kaiš sa prilagođavanja sistem pruža brzo, polako, udobno