Nadograđena je Vino Usne Boje, što je 6 Boje Vino Ruž Tečnost Usne Mrlja Vinsku Bocu Sjaj za Usne Set, Karmin Mate i Dugo Traju Vlažni Sjaj za Usne

Nadograđena je Vino Usne Boje, što je 6 Boje Vino Ruž Tečnost Usne Mrlja Vinsku Bocu Sjaj za Usne Set, Karmin

KM 0.00

Na skladištu

【6 Boje vino ruž】6 boje usne mrlja set je jedinstvena pojava dizajn.Koristi vino ili crvenog vina bocu dizajn.Jedinstveni high-end ruž izgled dizajn je vrlo lako za privlačenje pažnje i da mogu brzo sprijateljiti. 【Super Pigmented】Ovo 6 boje mate vino usne nijansu je tečnost teksturu, svjetlo i svilena, vrlo lako boja, kad se prijavila se osuši brzo i održava snažna boja donošenja sposobnost.Napravi li ukusan kao boja ti naslikao u početku na svaku priliku. 【Dugotrajan & Vodootporne & Vlažni】vino ruž može trajati nekoliko sati, bez obzira da li su ili jede, neće se držati šalicu, i ti nećeš da se osećam ispucale usne.Karmin je ne samo trajnih ali također je vodootporno i vlažni, izbjegavanje, broj puta kad se da je ruž za usne treba da bude podigao, jer se boje nestaje, i ne dugotrajan kad idemo van. 【Ljubavnik Poklon】Zbog jedinstvena pojava i pakovanje, 6 boje mate tečnost karmin je veoma pristojna stvar dati ženama kao prekrasan poklon, i može se koristiti i kao i dalje, što je jako je pogodan za bocu ljubavnici i šminku ljubavnici. 【Ljubazno Poruku】To dugo traje i treba ti više scrubs sa tvoje sredstvo za čišćenje da ga uklonim, ili koristi sminku deterdžent za ili maslinovog ulja da ukloni sjaj za usne će biti lako.Upotreba : 1, Primijeniti na sredini poenta usana, i onda usne oprati duž sredite usne, tanke usnice naslikao, pokazati seksi lijepe usne. 2, Ako imaš posebno suva usta, posebno u jesen i zimu godišnja doba, onda, prije nego koristiš ruž za usne, možeš se prijaviti na usne za 3 do 5 minuta sa zgodnom mokar ručnik , onda iskoristi meko oprati da nježno oprati mrtva koža, nakon koristiš ruž za usne, karmin je poslednji. 3, pored toga, obično na usni da se pravilno održavaju, uključujući masažu, korištenje davati dopune u ishrani.Usne briga mogu koristiti dušo, maslinovog ulja ili Vazelinom, kaput usne na večeri pre spavanja, narednog dana, sve će postati potpuni vlažna usne, usne mrlja efekat na šminku će biti bolje.Specifikacija : Proizvod Kapacitet : 5ml Proizvod Veličine : 9*1.8 cm Važećim Kože : sve tipove kože i Saveta : ne pomagala usne nakon prijavila tečnost usne boje, ili će biti zeznuto.To će izgleda malo tamnija, ako ih koristiš usne oprati od ruke, pa usne oprati je snažno preporučio.Nakon uređenje usne boja sa skrivač i bazu šminku, prijaviti bulji iznutra usne za silazna putanja efekat.Paket Uključuje : 6 pc * Vino Ruževi Napomena : 1. Priručnik za mjerenje tolerancija je 0.5-1g.Molim te, ne smeta ti da se zamene. 2. Zbog razlike različitih prati, slika možda ne odgovara stvarnoj boja proizvoda.


Ključne karakteristike

Product Capacity:
5ml
Product Size:
9*1.8cm
Applicable Skin Type:
all skin types
Tips:
Don't compress lips after applied the liquid lip tint, or it will be sticky. It will looks a little darker if you use lip brush than your hands, so lip brush is strongly recommended. :
After arranging the lip color with concealer and base makeup, apply staring from the inside of the lip for gradient effect. :
Package Included:
6 pcs * Wine Lipsticks :
Note:
1. Manual measurement tolerance is 0.5-1g. Please don't mind your substitutes. :
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not match the actual color of the product. :

Možda će se i vama svidjeti