Vrhunskog Kvaliteta Vlagu Metar Digitalni Drvo Vlagu Metar LCD 2 Pin Drvo Vlagu Metar Hygrometer Drvo Vlažnost Tester Detektor Površine Alat Vlažnost tester

Vrhunskog Kvaliteta Vlagu Metar Digitalni Drvo Vlagu Metar LCD 2 Pin Drvo Vlagu Metar Hygrometer Drvo Vlažnost

KM 0.00

Na skladištu

- U izgleda, koristi ergonomics.To je lako i brzo za korisnik da koristim metar na test sa jednostavan ključ operacije mode i udobno ruku osjećaj. 1. Digitalni LCD Ekranu : Za tačno vlažnost prikaži. 2. Nizak Potrošnja Energije : duže vrijeme koristiti. 3. Širom mjerenje domet od 5% do 40% RH i visoko tačnost od 1%. 4. Podrške automatsko naznaka nisku.Taj instrument je mini inteligentan drvo vlagu metara sa pin kontakt, koji se koristi za površine vode sadržaj je od drveta i vlakna proizvode kao drvo ili bambus proizvoda, pamuk, Metar, papir, biljni lekovi, malter, itd.Ove informacije koje mogu biti od koristi da odredimo da li je materijal spreman za korištenje, slučajno mokra ili suvo, ili zahtevaju dalje inspekciju.Osobine : 1. Digitalni LCD Ekranu : Za tačno vlažnost prikaži.2. Nizak Potrošnja Energije : duže vrijeme koristiti.3. Širom mjerenje domet od 5% do 40% RH i visoko tačnost od 1%.4. Podrške automatsko naznaka nisku.5. Mali Volumen i Svjetlo Težinu : Zgodno da se nose i koristiti.6. Pogodan za površine vode sadržaj je od drveta i vlakna proizvode kao što bambus proizvoda, pamuk, Metar, papir, biljni lekovi, malter, itd.Specifikacija : Vlaga Mjerenje Udaljenost : 5%~40% RHAccuracy : 1%Operativni Okruženje : -15°~35°, 20%~90% RHPower Potrošnje : Hvala na razumijevanju.Sa stabilnim performans i brz odgovor,metar je stvarno pouzdan.Srednjoj preciznost i brz odgovor, precizan i brzo mjerenje, 1 If imate bilo kakvih pitanja, naše mušterije će odgovor u roku od 24 sata.


Ključne karakteristike

Moisture Measurement Range:
5%~40% RH
Accuracy:
1%
Operating Environment:
-15°~35°, 20%~90% RH
Power Consumption:
Power Supply:
23A 12V Alkaline Battery (NOT included)
Color:
Orange
Size (L*W*H):
8.5*4*1.6cm / 3.15*2.12*0.63in
Weight:
Approx. 44g/1.5oz
Package list:
1 * Moisture Meter :
1. Due to the difference between monitors and light effect, the pictures may not reflect the actual color of the item. :
2. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
With stable performance and quick response,the meter is really reliable. :
High precision and fast response, accurate and fast measurement, 1 :
If you have any questions, our customer service will reply to you within 24 hours. :

Možda će se i vama svidjeti