Novi iTODOS 3 Pack Solarne Ploče Radi za Arlo Pro 2, Prekidac Kontrolu, 11Ft Otvorenom Moć Naplaćivati Kablovsku i Podesivim Planine,NE za Arlo Pro(Srebrni)

Novi iTODOS 3 Pack Solarne Ploče Radi za Arlo Pro 2, Prekidac Kontrolu, 11Ft Otvorenom Moć Naplaćivati Kablovsku

KM 0.00

Na skladištu

Padovi napona prekriven od prvog dana.STRUČNJAK TECH POMOĆI : Pravog stručnjaka na raspolaganju 24/7 da ti pomognem sa nameštaljka, povezivanje pitanja, popravljala i mnogo više. .Još jedan Akumulator : Ovo solarne ploče kit dođi sa ugrađenim 2600m Ah kapaciteta puni napad ,može dati dosta energije za 365 dana.Samo Optužbe za Tvoju Arlo Pro . 9 x Jebe. 9 X Zid Sidra (Arlo Kameru NIJE uključena.).Bilješka : Biti siguran da uključiš prekidač na solarne ploče prije nego što koristimo .Pogledajte "Brzo Početi Vodič ".Pažnja : . 1.Zbog vaše sigurnosti i da bi izbjegli trajno oštećenje na tvojoj baterije, Solarne Ploče, također, ne može naplaćivati svoje baterije u temperaturu ispod nule, čak i ako je tvoja kamera je uključena. 2.Solarne ploče možda neće moći da zadrži svoju kameru napunjen u danima koji su oblačno, kišne, ili inače ne osigurati dovoljno solarne energije. 3.Solarne ploče možda i biti u stanju da držim kameru optužen tokom perioda od teške koristiti.Možeš da isključiš prijedlog otkrivanje i audio otkrivanje Arlo Cam ( kameri neću izgubiti mnogo moć), stavi solarne ploče pod jaka svetlost za cijeli dan, i onda u večeri, provjerite da li moć kameru na Arlo APLIKACIJU se povećao.Ako je u porastu, solarne ploče mogu posao; inače, možda je slomljen.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Silver Slatwall Cipela Prikaži, 11W.
  • Obnovljeno

Silver Slatwall Cipela Prikaži, 11W.

KM 6.50

11" x 4" (W x D).Metala.Silver.Porast prodaje robu dodavanjem ovo slatwall cipela prikaži.Napravljen od 1.88 mm debele metal za trajnih inventar.U slatwall cipela prikaži pruža trgovaca s