Predaka novac, Kinezi meditacija kovanice, 70~980 komade, Predaka novac, Duh Novac Predak Novac Kineski Joss Papir, Raj novčanica.Veliki anice predaka novac. ( Boja : 560 plahte )

Predaka novac, Kinezi meditacija kovanice, 70~980 komade, Predaka novac, Duh Novac Predak Novac Kineski

KM 10.79

Na skladištu

【 PAKOVANJE I VELIČINE 】 Obrada : 1/2/3/5/6/8/14bundles,gomilu 70 plahte.Svaki list mjere u vezi : 17.8x8 cm/7x3.14inch.Ovo valutu je svetla u boji.Dobar kvalitet i vrlo lako biti spaljen u potpunosti. 【 IZGLED 】- Ovo je raj novčanica karakteristika sliku Jade Car, predsjedavajući vladar raj u Daoizam.Kineski raj, pakao novac bilješke. 【 KAKO DA KORISTI 】- Ovo su "Pakao novčanica" tradicionalno nekada pružamo članovi porodice sa novca i materijala robe u zagrobnom životu.tradicionalne Kineske joss papirni novac prikladno za sahrane, predak rođendane i praznike kao Qingming Festival i Gladan Duh Festival. 【 ZNAČENJE 】- ovo Iskoristila da poslati predak novca za tvoj predak dakle, ona imati bolji život sa svim predaka.To je alat koji nam omogućava da se pobrinuti za preci, zauzvrat, oni se pobrinuti za nas.Prirodno je za ljude da vidi za ostale, koji imaju njihovom najboljem interesu.Ti donijeti sreću. 【 PORUKU 】- Molim te napomena : Kineski Joss Papirni novac nije legalno sredstvo plaćanja valutu izdatih od strane bilo koje banke ili vlada institucije i drži novac vrijednosti.Oni su i obično spalio kao ponuda za preci i zahtjeva za blagoslov za napredak i blagostanje zahtjeva za blagoslov za napredak i blagostanje.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Suza Los Šabloni Životinja Matricama
  • Obnovljeno

Suza Los Šabloni Životinja Matricama

KM 0.00

Veličina NAVELI su 'TAČNE VELIČINE' Slike / Riječi od ivice da ivici SLIKU / SAMO RIJEČI.GRANICA je DODAO na rezanje.Dvanaest je 7,5 miliona plastične filmkao Šabloni Materijal mala